CLUBS

afbeelding

Volg ons ook op facebook

facebook logo

WIE ZIJN WIJ

Een team van gediplomeerde tennisleraars o.l.v. Nico Verpoot (A-trainer & COACH+ bij Tennis Vlaanderen en (ex)tennisleraar aan de Sportschool Tennis Wilrijk).

 • Er zijn tennis lessen/trainingen het ganse schooljaar door (3 sessies van 11 weken = 33 weken)

  Hoofdverantwoordelijk: Verpoot Nico
  info@tennisschool-nico.be of 0473 49 99 49

 • In de kerst-, krokus- een paasvakantie worden stages en omnisportkampen voorzien. In de zomervakantie richten we eveneens allerelei kampen in.

  Hoofdverantwoordelijk: Goethals Francis
  sport4kidskampen@gmail.com of 0477 29 24 75

 • Deze activiteiten gaan door op de terreinen van Sportcomplex 't Ghistelehof - Apollo 10 - TC Evergem - TC Sterrenbos - Sportclub Groeningen

  Bij regenweer zijn er indoormogelijkheden.

 • De georganiseerde activiteiten zijn zowel gericht op kinderen (reeds vanaf 4 jaar!) als volwassenen, op recreatief tennis als op competitieve spelers. We streven ernaar dat eenieder die deelneemt aan onze activiteiten echt plezier beleeft aan tennis. Als de deelnemers zich goed voelen op en rond het tennisveld, volgen de resultaten vanzelf.

Het creëren van een goede, aangename en gezonde sfeer is de taak van ons gediplomeerd lesgeversteam. Zowel jongere als meer ervaren lesgevers werken gemotiveerd samen aan het scheppen van een sterke band met alle leerlingen.

Er zijn ook facultatieve randactiviteiten zoals een bezoek aan een pretpark of een survivalweekend. Zo leert men mekaar eens op een andere manier kennen, hetgeen de sfeer nog meer ten goede komt.

SAMEN STERK ALS TEAM !
is het motto van onze tennisschool.

ONS TEAM

NICO VERPOOT

Hoofdverantwoordelijke &

Coördinator TS NI&CO

VTV Trainer A

DAVID SARAFIAN

Coördinator Recreatie

VTV Trainer B

ALAIN PICARD

Coördinator Start-2-Tennis

VTV Trainer B